Logotype

Leverans- och betalningsvillkor

Beställningsvillkor:
Alla beställningar som görs på fastighetslitteratur.se är bindande.

Leverans:
Normalt sker alla leveranser via post (A-post eller Företagspaket). Lagerförda titlar skickas inom 5 arbetsdagar från mottagen beställning. Övriga titlar kan dröja ytterligare några dagar.

Har du frågor om en leverans eller faktura:
Sandra Kennlöv
Tel: 08-652 89 80
Mobil: 070-783 39 44
E-post: sandra.kennlov@fastighetsnytt.se

Priser och övriga kostnader:
Alla priser är angivna inklusive gällande moms (f.n. 6% för litteratur). Observera att frakt tillkommer på alla beställningar enligt Postens portotabell.

Avbeställning & returätt
Kontakta oss om du vill avbeställa en vara. Du kan avbeställa en vara fram tills att den har expedierats. Efter att den har skickats är det för sent för avbeställning.

Reklamation
Kontakta oss om du vill avbeställa en vara. Du kan avbeställa en vara fram tills att den har börjat behandlas (innan vi har beställt hem titlarna eller börjat plocka ihop dem). Efter att beställningen har börjat behandlas är det för sent för avbeställning, men om du vill returnera oanvända böcker så går det bra om du kontaktar oss inom 14 dagar från det att du har fått varan levererad. Om du vill returnera en vara från en korrekt leverans måste du meddela oss inom 14 dagar räknat från det datum du mottog dina beställda varor. Uppge ordernummer, fakturanummer och vilken bok eller böcker det gäller. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med oss! En förutsättning för att returen ska godkännas är att böckerna är oanvända och inte är skadade. OBS! Du behöver själv stå för returportot enligt Postens portotabell.

Betalning:
Mot faktura 30 dagar från fakturadatum. Om påminnelse måste skickas tillkommer SEK 45:- samt dröjsmålsränta 2% per påbörjad månad.

Distribution:
Fastighetsnytt Förlags AB
Gjörwellsgatan 30
112 60 Stockholm
Tel: 08-652 89 80
E-post: info@fastighetsnytt.se